Dirridam er et småbarnssang-tilbud i regi av trosopplæringsarbeidet i Brekken, Glåmos, Hitterdal og Røros menigheter. Tilbudet retter seg mot barn i alderen 1-5 år sammen med mor, far eller kanskje besteforeldre som ønsker å synge sammen med barna sine.

Dirridam har sine samlinger på Røros menighetshus en onsdag i måneden. Vi begynner med enkel middag klokken 16:30; denne koster 20 kroner for voksne og er gratis for barn. Fra klokken 17:00-17:45 er det sangstund tilrettelagt for barn fra 1 år og oppover.

Dirridam er en videreføring av menighetenes babysang-tilbud, og som på babysangen  leker vi med rytmer, sang og bevegelse. Barna vil også få spille på ulike instrument.

Medlemskontingent for barn er kr. 100,- i året. Spørsmål om det som har med Dirridam å gjøre kan rettes til Kirsti Sæter.


Høsten 2021 er det Dirridam på Menighetshuset følgende onsdager:

  • Onsdag 15. september
  • Onsdag 13. oktober
  • Onsdag 10. november
  • Onsdag 15. desember

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.