About Hoxa
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even believable genera on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making Internet.
Get in Touch
open

Konfirmanter i Brekken sokn
konfirmeres i Brekken kirke lørdag 8. juni klokka 11:

Hanne Brynhildsvoll
Magnus Kurås

Konfirmant i Glåmos sokn
konfirmeres i Glåmos kirke torsdag 30. mai klokka 11:

Victoria Sandnes

Konfirmanter i Røros sokn
konfirmeres i Røros kirke lørdag 1. juni klokka 11:

Amalie Sivertsgård Holmgren
Vilde Strømsnes
William Wessel Dahl

Konfirmanter i Saemien åålmege
konfirmasjon i Oppdal kirke 15. august:

Mattis Haugom Nordfjell (Røros)
Sanna Aasta Sofie Granefjell (Røros)
Elinor Marie Bransfjell (Brekken)

Rørosmartnan

Rørosmartnan 2019 begynner tirsdag 19. februar. Røros menighet er også en del av martnaslivet.

Ved hjelp av frivillige holder vi Bergstadens Ziir åpen for publikum alle martnasdagene. Kirka er åpen kl. 11:00-15:00 tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Det er gratis adgang.

Er du sulten - og det blir man jo i løpet av en martnasdag! - anbefaler vi en tur innom Café Hungry Soul på Menighetshuset. Her et det åpent hver dag 12:00-16:00 med salg av varm suppe, vafler og kake, varme og kalde drikker. Drivere er Røros Soul Children.

Onsdag kveld blir det tradisjonen tro Forbondemesse i Bergstadens Ziir. Årets messe begynner kl. 19:30 og har overskriften "Køl og kølkjøring". Det er gratis adgang og stemningsgaranti, og det blir anledning til å gi en gave til Forbonderiksdagen ved utgangen. Dørene åpner 19:00.

Flere av de andre kveldene i martnasuka er det konserter i kirka. Tirsdag kveld kan du høre Sangforeningen med venner. Torsdag spiller Dalarna-Femund Spelmanslag konserten Vintervegen. Fredag feirer Dalakopa 35 år, og lørdag er det tid for Karibu - Afrikansk musikk på hvite vidder.

Søndag 24. februar stilner martnaslivet av. Høymessen klokka 11 denne søndagen er i Brekken kirke. I tillegg er Fjellkirka på Enarvola åpen fra 11 til 15, med sportsandakt klokka 13.

Ha en trivelig martnasopplevelse, og velkommen til kirke!

I slutten av september, 2018 nærmere bestemt 23.-29.9., inviterer Røros menighet til orgelfestival i Bergstadens Ziir.

Programmet er rikholdig og variert. Hver dag hele uka blir det halvtimeslange formiddagskonserter kl. 12 med gratis inngang, og hver kveld hele uka blir det storslagne konserter kl. 19 til svært gunstig pris (kr. 100,-/konsert). Programmet for de enkelte dager er som følger:

Røros orgelfestival har også egen Facebookside. Klikk på festivallogoen under for å komme til denne siden, hvor du blir holdt oppdatert på festivalkunstnere og presentasjon av verker:

Røros Soul Children har benyttet høsten 2018 til å spille inn en CD med julesanger. Albumet, som har fått navnet Winter Songs, ble lansert i forbindelse med releasekonsert i Storstuggu onsdag 28. november

Utgivelsen inneholder ti spor, og repertoaret består av en god blanding av klassikere, coverlåter og nyskrevet stoff. Fra og med 29.11. blir plata å få kjøpt på Rema 1000 Røros, Det grønne huset (Kjerkgata), Soloppgangen (Kjerkgata) og Amneus' Bokhandel (Domus) (pris: 179,-). Winter Songs er den perfekte julegave!

Du kan også bestille CD'en ved å kontakte sokneprest Harald Hauge. Vi sender til hele landet for kr. 220,- inkl. fraktkostnader. Betaling gjøres via Vipps (543337).

Røros menighets årsmelding for 2017 ble godkjent under menighetens årsmøte tirsdag 24. april 2018. Klikk på forsidebildet under for å lese årsmeldingen i pdf-format. Du kan også klikke her for å studere en oversikt som ble lagt fram på årsmøtet; oversikten inneholder en presentasjon av årshjulet for 2017 samt en del interessant sammenlignende statistikk for kirkelivet hos oss de siste årene.