Åpningskonsert julemarked: Dalakopa: Nære jul
Onsdag, 30. November 2022, 19:00 - 20:30
Treff : 150
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dalakopa - Hyllest til Spellmannen

Vi varmer opp til årets julemarked med konserten “Nære Jul” med Dalakopa i Bergstaden Ziir onsdag 30. november kl 19.

Dalakopa har i mange tiår vært leverandør av den vakreste og mest fengende folkemusikken i Skandinavia, og når de inviterer til førjulskonserten “Nære Jul” er det nettopp tradisjonsmusikken og den folkelige sangen som står i sentrum. Nydelige juletoner, juleleker, vakre valser, fengende slåtter og sanger knyttet til julefeiringen i Norge og Sverige tar deg med til vinter, jul og høytid!

Her vil du bl.a. få høre melodier som:
“Nära Jul” (en vakker svensk vals), “Spelemannshøytid” spilt på nyckel-harpe, “Pols etter Post- Anders” (postmann og spellmann Anders fra Brekken som bar ut mye julepost), “Jularbo’s julvals”, julepotpurri og mye mer!

Etter snart 40 år i samspill og med det meste av musikalske titler i bagasjen har Dalakopa satt spor etter seg og utviklet gammeldans/tradisjonsmusikk til nye høyder, alltid med fokuset framover og tradisjonen i ryggmargen. Gruppa har hatt mye samarbeid med flotte artister opp gjennom årene: Åge Alexandersen, Brazz Brothers og Jon-Henrik Fjällgren for å nevne noen.

Nå er det hele 7 år siden sist de holdt førjulskonsert, så vi gleder oss stort over at det er Dalakopa som skal spille oss inn i julestemningen til årets julemarked!

Velkommen til åpningskonserten “Nære Jul” med Dalakopa i Røros Kirke onsdag 30. november kl 19.

Sted Røros kirke
Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.