Akustiske Landskap: Jostein Hodne og Simon Öving
Torsdag, 06. Oktober 2022, 19:00 - 20:30
Treff : 56
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
På denne konserten får vi sjansen til å høre to av de fremste gitaristene i skandinavia på Fingerstyle-gitar og 12-strengs gitar, velkommen!

Jostein Hodne - Fingerstyle gitar

I en alder av 18 år slapp han sin debutplate small steps som har høstet god kritikk fra ledende musikkjournalister i Norge! Han hadde sitt store gjennombrudd allerede i 2017 som 16-åring når han varmet opp for verdens-stjerna Livio Gianola, og vant også den første KREATIVGITAR-talentkonkurransen i 2016, kun 15 år gammel! Så det er med en god dose stolthet vi inviterer Jostein til å holde en solokonsert med sine utrolig melodiske komposisjoner og en formidling og innlevelse i musikken som er sjelden - uansett alder!Han er fortsatt kun 20 år og virkelig et stortalent, og på god vei til å bli en profesjonell musiker som nå går 2. året ved UiA rytmisk musikk I Kristiansand

Simon Övinge - 12-strengs gitar

Simon Övinge er en svensk gitarist og komponist utdannet ved jazzlinjen i Trondheim. Han er ekstremt allsidig og leverer alltid utrolige opptredener enten det er som jazzgitarist, bluegrass-gitarist, rockemusiker eller som session-musikant i Senkveld! Men det er på 12-strengs gitaren hans egen musikk virkelig får skinne, hvor han maler fram de utroligste stemninger og virkelig får brukt sin kreativitet og sin store klangpalett til fulle! I vår spilte han inn musikken sin, og med debutplata «Peninsula» kan verden endelig oppdage Simon sine fantastiske komposisjoner for 12-strengs gitar og ikke minst få sjansen til å oppleve han på turnè i Trøndelag 1-6. oktober før han deler scene med verdens-stjerna Jon Gomm på Rockheim lørdag 8. oktober!

Sjekk gjerne vår webside www.akustiskelandskap.no for siste oppdaterte program både for festivalen i Trondheim 7-9. oktober og på turneen i Trøndelag 1-6. oktober!

Sted Røros kirke
Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.