Soul Church i Harry Potters tegn
Søndag, 03. November 2019, 11:00 - 12:30
Treff : 73
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Allehelgenssøndag inviterer Røros menighet til Soul Church sammen med Røros Soul Children. Gudstjensten feires som en temagudstjeneste, og temaet for gudstjenesten er hentet fra J.K. Rowlings Harry Potter-univers. Her ønskes hekser, trollmenn og gomper av alle slag velkommen til en spennende gudstjeneste.

NB: Allehelgenssøndagen markeres også med minnegudstjenester i Brekken, Hitterdal og Glåmos sokn med navnelesning og lystenning for de av menighetens medlemmer det er holdt gravferd for det siste året. Gudstjenesten i Røros kirke har imidlertid et helt annet preg. Røros menighet har sin minnegudstjeneste Romjulssøndag 29. desember klokka 17.

Liturg: Harald Hauge

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.