Konsert med Sponberg, Stegner og Gimse
Torsdag, 03. Oktober 2019, 19:00 - 20:30
Treff : 83
av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På Mozarts tid var det vanlig å dele opp lengre verker for å gi konsertene variasjon. Mozart selv kunne godt legge inn både sanger og kammermusikkstykker av seg selv, men også av andre komponister mellom satsene i en symfoni. Trioen viderefører dette konseptet med utgangspunkt i Mozarts «Divertimento»(underholdningsmusikk) for stryketrio. Argentinsk tango, Gershwin og skandinaviske folketoner blir med på å gjøre dette til en musikalsk reise utenom det vanlige, mellom kontinenter og musikalske tradisjoner til ulike tider. Trioen lar stemningene og det musikalske uttrykket råde, og da spiller sted og tid liten rolle.

Røros Kirke kl. 19.00 torsdag 3.10 kr. 275.-

 

https://www.facebook.com/events/1105381579851288/

Sted Bergstadens Ziir

Besøke Røros kirke

Bergstadens Ziir, også bare kjent som Røros kirke, ble bygd i kobberverkets glanstid “til Guds ære og bergstadens pryd” - "ziir" betyr "pryd". Mange som besøker bergstaden Røros ønsker også å se Ziiren. Opplysninger om åpningstider utenom annonserte arrangement finner du her.

 

 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg en god leseopplevelse.